Spotify Glasplaat? topplaatje.nl!

Spotify glasplaat

Ik wil graag mijn review geven over het geweldige Spotify Glasplaat van topplaatje.nl. Het is een geweldig en orgineel product en het werkt gewoon erg goed. Ik had dit product al een tijdje in mijn vizier en ik had het als kado gegeven aan mijn moeder. Ze was er erg blij mee. Het is een mooi en orgineel product. Ik zit eraan te denken om zelf een exemplaar voor mij te kopen.

Maar om terug op het product te komen. Als je gaat naar de website van topplaatje.nl kun je kiezen wat je wilt doen met het product en hoe het eruit moet komen te zien. De website is erg gebruiksvriendelijk. Stapsgewijs kun je kiezen hoe het product eruit komt te zien. Aan de linkerkant zie je hoe het product eruit komt te zien. Het is heel makkelijk en ieder leek kan dit zelf doen. Ik garandeer je dat het niet moeilijk is om te doen. Als het mij gelukt is, zal het jou ook lukken. Geloof mij maar, je geeft jezelf of iemand anders een heel origineel cadeau.

Het product is gemaakt van gedegen plexiglas. Ik heb het product zelf gezien bij mijn moeder en ik kan dus je garanderen dat het glas van goede kwaliteit is. Je moet er natuurlijk niet mee gaan gooien.

Je kun je favoriete nummer of de favoriete nummer van degene aan wie je het cadeau wilt geven bedrukken op het glas. Ik had zelf ervoor gekozen een foto te uploaden van mijn de artiest. Tijdens het uploaden van de foto kun je zelf ook de afbeelding en positie aanpassen. Je kunt dus erg creatief zijn. Je moet wel de titel en artiest van het nummer dat je wilt gebruiken goed doorgeven. Het is dus wel belangrijk om dat goed uit te zoeken. Bij mij was het in ieder geval erg goed gegaan. Ik had gekozen voor de artiest “Micheal Bolton” en voor het nummer “When a men loves a woman”. Dit is het lievelingsnummer van mijn moeder. Dit is een geweldig nummer trouwens. Deze nummer heeft speciale herinneringen voor mijn moeder. Ze heeft het nu al heel vaak afgespeeld, dus ik kan garanderen dat je het heel vaak kan terugluisteren. Je kunt zelf ook kiezen hoe lang een track moet zijn. Je kunt een hele track kiezen of juist een gedeelte van een track. Ik had voor de hele track gekozen,dat vond ik wel zo leuk. Je kunt ook zelf voor kiezen om het product in cadeaupapier in te laten pakken. Daar had ik voor gekozen en ik moet zeggen dat het goed is gegaan. Het product was goed verzorgd afgeleverd aan de deur. En natuurlijk niet onbelangrijk, het was ook binnen de afgesproken levertijd. De levertijd is ongeveer 5 dagen. Mijn moeder had het precies op tijd gekregen. Je kunt er ook voor kiezen om een houten standaard erbij te zetten voor een meerprijs. Daar had ik natuurlijk voor gekozen, dat maakt het geheel erg mooi af. Je mag zelf kiezen welke kleuren gebruikt worden voor het glas. Ik had zelf voor een zwarte tekst gekozen voor op het glas.

Ik had het product via PayPal betaald en het ging erg goed en vlot. Er zijn natuurlijk ook andere betaalmogelijkheden zoals Ideal, Matercard en Visa. Maar mijn ervaring via PayPal was goed. De klantenservice is ook erg goed. Ik kon live met ze chatten en als ze er niet zijn kun je ook gewoon een boodschap achterlaten. Er is ook nog een FAQ-gedeelte met veelgestelde vragen. Het is allemaal erg duidelijk en het spreekt voor zich.

Dus alles bij elkaar opgeteld is het product van topplaatje topkwaliteit.

Misschien vind je ook leuk...