Dit doet makelaar Ahuys Rotterdam voor jou

Dit doet makelaar Ahuys Rotterdam voor jou

Wil jij makelaar Ahuys in Rotterdam inschakelen om zoveel mogelijk te kunnen profiteren van de verkoop van jouw woning? Dan hoef je niet heel veel te doen. Een afspraak maken is vaak al voldoende om zoveel mogelijk uit de verkoop te halen. Alleen zul je dan wel nog moeten bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke zaken er allemaal uit handen gegeven kunnen worden. De makelaar kan namelijk veel meer dan je gedacht hebt en tegelijkertijd zijn er ook nog voldoende zaken die je zelf zou kunnen blijven uitvoeren. Benieuwd? Lees dan gauw verder en ontdek wat jij met de makelaar kunt.

Makelaar Ahuys in Rotterdam zorgt voor de advertentie


Zodra duidelijk is dat je jouw woning gaat verkopen kun je een afspraak maken met makelaar Ahuys in Rotterdam. De makelaar kan dan een taxateur langs sturen die gaat bekijken wat de maximale vraagprijs kan zijn. Van hieruit kan de gehele advertentie opgesteld worden. Een fotograaf maakt foto’s van de woning, terwijl de makelaar aan de slag gaat met een pakkende tekst. Dit totaalplaatje moet ervoor zorgen dat mensen enthousiast worden over de woning en je zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekt. Deze kopers moeten immers binnengehaald worden om de woning te verkopen.

De bezichtigingen via de makelaar laten verlopen


Daarnaast kan makelaar Ahuys in Rotterdam er ook voor zorgen dat de bezichtigingen goed gaan verlopen. Wanneer potentiële kopers zich gemeld hebben, worden deze bezichtigingen ingepland. Je hoeft hier zelf niet voor thuis te blijven. Het is in veel gevallen zelfs gunstiger als je er niet bij bent, omdat je dan ook niemand af kunt leiden. Het kan het verkoopproces alleen maar vertragen. Door de makelaar het verkooppraatje te laten doen, zorg je ervoor dat de potentiële kopers niet van mening veranderen en uiteindelijk een bod uit gaan brengen op jouw woning.

Onderhandelen voor een betere prijs


Vanaf het moment dat de potentiële heel enthousiast zijn en een bod uit willen brengen, kan er door makelaar Ahuys in Rotterdam onderhandeld worden. Zeker als er ver onder de vraagprijs geboden wordt, moet er tot overeenstemming gekomen worden bij beide partijen. De makelaar gaat het gesprek aan en bekijkt of het bod nog iets omhoog gebracht kan worden. Jij kunt in dit geval ook een uiterste prijs geven. Uiteindelijk wil je immers wel dat jouw woning voor een realistisch bedrag verkocht gaat worden, omdat je zelf met de verbouwing van de nieuwe woning bezig bent.

Meer dan alleen hulp met een makelaar


Doordat makelaar Ahuys in Rotterdam ook alles van de juridische kant afweet, kunnen de documenten direct opgesteld worden zodra er een overeenkomst is gekomen. Het voorlopig koopcontract moet namelijk aan verschillende eisen voldoen, waardoor er niets over het hoofd gezien mag worden. Zo moeten niet alleen beide partijen vernoemd worden, maar ook moet er gekeken worden naar de ontbindende voorwaarden en alle andere zaken die de koop kunnen beïnvloeden. Met een makelaar ben je hierdoor altijd beter uit dan wanneer je het alleen gaat doen.